Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: در دهه مبارک فجر، دانش‌آموزان عضو انجمن‌های اسلامی به رغم اینکه امسال در شرایط ویروس کرونا بودیم و اکثر دانش‌آموزان در مدارس حضور نمی‌یابند، نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب را برپا کردند؛ منتها در فضای مجازی.

دانش‌آموزان از قبل از دهه فجر برای نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در فضای مجازی برنامه‌ریزی کردند و حالا به نقطه اوج این نمایشگاه‌ها یعنی در روز 22 بهمن رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در کنار نمایشگاه‌های مجازی، در مراکز شهرها و استان‌ها هم به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، یک نمایشگاه مدرسه انقلاب دایر است. 

البته به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کلی برنامه جذاب برای دانش‌آموزان دارد که در همین راستا به گفت‌وگو با وحید عظیمی مدیر فرهنگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان پرداختیم.

* آقای عظیمی، در دهه فجر، نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب به شکل مجازی برپا شد، استقبال دانش آموزان چگونه بود؟

دانش‌آموزان با توجه به موضوعاتی که پیش‌بینی شده است مانند بیانیه گام دوم انقلاب، پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و دشمن شناسی، هم کار محتوایی و هم کار فرمی انجام می‌دهند و در قالب نمایشگاه عرضه می‌کنند؛ امسال که بچه‌ها در مدرسه حضور دارند، در فضای مجازی فعالیت‌هایشان را به نمایش می‌گذارند. 

البته در روز 22 بهمن در مراکز استان و شهرها، یک نمایشگاه مدرسه انقلاب دایر است. مثلا در تهران، در ضلع شمال شرقی میدان انقلاب، نمایشگاه مدرسه انقلاب به صورت حضوری دایر است. 

* نمایشگاه‌های مجازی مدرسه انقلاب که دایر است؟

بله، اتحادیه در دو پیام‌رسان حضور جدی دارد. در پیام رسان شاد در قالب باشگاه دانش‌آموزان گام‌دومی‌ هستم و آنجا بچه‌ها می توانند وارد شوند و یک مسابقه‌ای طراحی کردیم.

این مسابقه، فضای طنز دارد و عنوان کردیم که اگر وزیر شعار بودید چه شعاری را انتخاب می‌کردید. یک پویش به نام «وزیر شعار» است.

*این پویش چه زمانی آغاز شد و به چه شکلی است؟

به دانش‌آموزان می‌گوییم فرض کنید شما وزیر شعار هستید و حالا نوبت شماست که برای امروز انقلاب شعار بسازید پس دست به کار شوید و در این پویش شرکت کنید.

دانش‌آموزان تا شب 24 بهمن فرصت دارند تا شعارهایشان را برای ما بفرستند؛ ملاک‌های امتیاز ویژه شامل خلاقانه بودن شعارها، غیر تکراری بودن شعارها، تناسب با زمان حال، طنز آمیز بودن شعارها و استفاده از گویش محلی است.

موضوعات شعارها هم باید در زمینه‌های نقش جوانان در گام دوم انقلاب، حمایت همه جانبه مردم از انقلاب اسلامی، مطالبه گری برای تحقق شعار های انقلاب(مثل اجرای عدالت، حمایت از مستضعفین و دشمنی با استکبار) و و هر موضوع جذابی دیگری که دوست دارند، است.

* به چه شکل دانش‌آموزان در این پویش شرکت می‌کنند؟

دانش‌آموزان یا شعار را متنی ثبت می‌کنند یا خانواده و دوستان، شعار را می‌گویند و ضبط می‌کنند و برای ما ارسال می‌کنند یا پادکست درست می‌کنند و در قالب‌های متنوع می‌توانند طراحی کنند و برای ما ارسال کنند. 

* فقط دانش‌آموزان انجمن اسلامی می توانند در این مسابقه شرکت کنند؟

همه دانش‌آموزان در تمام مقاطع می‌توانند در این پویش شرکت کنند. 

* به غیر از پویش وزیر شعار و مدرسه انقلاب، برنامه دیگری هم دارید؟

بله، جشنواره ستارگان را داریم که در باشگاه ستارگان در پیام رسان آیگپ است، برگزار می‌شود. باشگاه دانش‌آموزی با استفاده از هوش مصنوعی دانش‌آموزان با هم تعامل دارند. امکانات باشگاه ستارگان به روز است و از هوش مصنوعی بهره بردیم.

* درباره باشگاه ستارگان توضیح می‌دهید؟ این باشگاه چیست؟

بچه‌ها ثبت نام می کنند و در گروه متناظر با شهر و پایه تحصیلی شان عضو می‌شوند و در آنجا مربی ما حضور دارد؛ هر روز سوالات اطلاعات عمومی و تخصصی و آزمون‌هایی از دانش‌آموزان گرفته می‌شود که قبل از آن، آموزش داده می شود.

بچه‌ها یک سری امتیاز جمع می‌کنند و با همان امتیازات در فروشگاه ستارگان جوایزی را انتخاب می‌کنند.   

** آمریکا منفی 20

* برنامه‌ای که به مناسبت 22 بهمن در باشگاه ستارگان دارید، چگونه است؟

در این باشگاه به مناسبت دهه فجر، دو پویش جدی داریم؛ پویش اول «ایرانی وطنی‌ها» است که دستاوردها و تمدن ایران اسلامی را بیان می‌کند و 3 زیر تیتر شامل ایران قوی، ایران مثبت 20 و تمدن ایرانی دارد.

پویش بعدی «مرغ همسایه غاز است» که 2 زیرتیتر شامل «آمریکا منفی 20» و «امیدوارانه به کدخدا» است. 

بچه‌ها در قالب‌های مختلف مانند چند رسانه‌ای و مکتوب، ویدئوکلیپ، فوتوکلیپ، موشن‌گرافی، پادکست، روایت، یادداشت، مقاله کوتاه و روزنامه دیواری تولید می‌کنند. البته گفتیم که باید در ژانر طنز، استندآپ کمدی، گزارش مردمی و مصاحبه باشد؛ البته ما به بهترین آثار هم جایزه می‌دهیم.

* در پویش‌های باشگاه ستارگان هم همه دانش‌آموزان می‌توانند شرکت کنند؟

این باشگاه ستارگان مختص دانش‌آموزان متوسطه اول است.

* شنیدیم پویش «الله اکبر» هم دارید، این پویش چگونه است؟

بچه‌ها «الله اکبر» که شب 21 بهمن می‌گویند را فیلم می‌گیرند و برای ما می‌فرستند. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان فضای مجازی تعلیم و تربیت وزیر شعار باشگاه ستارگان 22 بهمن خبر خوب مدرسه انقلاب نمایشگاه های مدرسه انقلاب باشگاه ستارگان مدرسه انقلاب دانش آموزان نمایشگاه ها وزیر شعار برای ما بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • وقتی روبات دروازه بان توپ ستارگان فوتبال را مهار می کند ولی از پوتین گل می خورد / فان
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر